Aflevering Kona Rove NRB 2020

Onze eerste Kona fiets is afgeleverd! Vanaf eind december kunnen wij de gehele Kona collectie leveren vanuit ons nieuwe pand, en dat is goed nieuws voor alle gravelliefhebbers die bij ons langskomen! Een mooie aanvulling op ons huidige assortiment van Rondo en 3T.

De Kona Rove NRB is beschikt over een aluminium frame en Full carbon voorvork. Deze allround gravelbike is afgemonteerd met Sram Apex 1 en 650B (27,5” inch) WTB wielen wat hem ook geschikt maakt voor ruiger terrein!

De Kona Rove NRB 2020 is vanaf eind december te bezichtigen in onze nieuwe winkel en ook direct leverbaar in de meeste maten! Hij is er in de maten 46,48,50,52,54,56 en 58 voor een zeer scherpe prijs van 1799,- euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website wordt vernieuwd

Op dit moment zijn wij bezig met het vernieuwen van een aantal onderdelen van de website. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen tijdelijk niet goed/mooi weergegeven worden. Wij proberen dit zo uit te voeren, dat u hier geen hinder van ondervindt. Mocht u toch tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op!